Sähköauto 2.0 -hanke selvittää sähköautotoiveet

helmikuu 7, 2008


Sähköauto 2.0 -hanke etenee verkkokyselyn muodossa, jolla selvitetään sähköautotoiveita.

Saatujen vastausten pohjalta hankkeen toimintatapa tarkentuu, mutta nähtäväksi jää voisiko se liikahtaa ehdottamaani suuntaan. Kyselyn muoto kuitenkin viittaa yhä voimakkaammin kyseessä olevan konversio-hanke. Konversio-strategialla hankkeen haaste on astetta kovempi sen joutuessa kilpailemaan minun tallipaikastani viimeistään 2010 Euroopan markkinoille saapuvan Mitsun i MiEV:n kanssa. Mutta milloinkas suomalainen olisi haasteita säikkynyt? Valitulla strategialla paljon riippuu siitä kuinka ripeästi hanke etenee.

Kehotan siis tämän blogin satunnaista lukijaa vastaamaan kyselyyn nopeasti: http://www.sahkoautot.fi/kysely Mitä nopeammin riittävästi vastauksia on kasassa, sitä nopeammin hanke pystyy tekemään linjauksia. Hankkeen sähköauton ominaisuudet täsmentyvät kyselyn perusteella, joten nyt on sähköautosta kiinnostuneiden syytä vastata. Etten turhaan vaikuttaisi kyselyn vastaajiin, niin pidättäydyn toistaiseksi julkaisemasta tarkempaa analyysiani kyselystä.

Odottelen vielä myös hankkeen tarkempia julkistettuja aikatauluja ja käytännön ratkaisuja, jotta voisin selvittää miten Sähköauto 2.0 -hanke sijoittuu sähköautolistalleni ts. kuinka todennäköisesti hankkeen sähköauto päätyy talliini.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: