Phoenix SUV -jenkkikärry Etelä-Koreasta

helmikuu 8, 2008


Phoenix Motors on aloitteleva sähköautonvalmistaja, kuten Miles Automotiveskin. Tosin menettelytavat eroavat huomattavasti. Phoenix SUV on tarkoitus rakentaa konversiona Etelä-Korealaisen Ssangyong-automerkin Ssangyoung Actyon-mallista. Autoon asennettava Altairnanon akku on toki vaikuttava ominaisuuksiltaan (mm. nopea lataaminen), mutta kallis johtuen mm. Altairnanon pienestä valmistuskapasiteetista. Phoenix SUV-mallia valmistetaan Ontariossa ja sitä on tarkoitettu valmistettavan myös vasta rakenteilla olevassa tehtaassa Meksikossa.

On selvää, että Phoenixilla on uskottavuusongelmia: onko tuo kaikki investointeihin tarvittava pääoma jo olemassa (ilmeisesti ei) ja onko Phoenix SUV:n ilmoitettu 2008 valmistusvuosi realistinen? Entä mihin hintaan autoa myydään? Valitun strategian heikkoudet paljastuvat viimeistään juuri auton hinnassa…

Joka tapauksessa auton saapumisesta Euroopan markkinoille ei ole saatavilla tietoa, joten päätyminen minun autotalliin on myös tältä osin epätodennäköistä. Katso tarkemmat tiedot sähköautolistalta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: