Kelaa härkää: Th!nk Ox

maaliskuu 5, 2008


Th!nk oli juuri saanut 2-paikkaisen Th!nk City -mallinsa markkinoille
ja samalla autonvalmistaja jo ilmoitti seuraavasta tulevasta mallista. Kyseessä on konseptimalli ”Th!nk Ox” kuten mm. Subarun g4e, mutta mallin toteuttaminen on jo mukavasti saanut pienelle autonvalmistajalle tärkeää pääomatukea. Huomioarvoista on, että rahoituksella on tarkoitus strategisesti varmistaa myös Th!nk Ox-mallin valmistamiseen tarvittava akkuteknologia A123-yhtiöltä. Juuri massatuotettujen akkujen saaminen on monelle autontuottajalle tällä hetkellä rajoittava tekijä. Tämän Th!nk huomasi City-mallin kohdalla, jossa hyvästä yrityksestä huolimatta on turvauduttu paremmin saatavilla olevaan vanhentuneeseen akkuteknologiaan.

Th!Nk Ox (tai sen kaltaisen lopullisen mallin) odotetaan saapuvan markkinoille 2011 ja ominaisuuksiltansa paketti on vakuuttava. Se mm. pyyhkisi Mitsun i MiEV-mallilla pöytää (katso tarkemmin sähköautolistalta), joten muiden valmistajien tulisi nyt joko parantaa omia pakettejansa tai varmistaa mallien saapuvan markkinoille selvästi ennen kuin Th!nk Ox.

Toteutuessaan malli siis on ominaisuuksiltaan vahva haastaja markkinoille, ainoa ”mutta” tekijä voi olla kuitenkin hinta. Tästä antaa osviittaa jo Th!nk City-mallin 2-paikkaiseksi kova listahinta (24 500 €) ja akkujen kuukausittainen vuokramaksu (120 €).

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: