Great Wall Peri EV: sähköauto nousee idästä?

kesäkuu 20, 2008


ABG spottasi Pekingin 2008 autonäyttelyistä oheisen Kiinalaisen Great Wall Peri EV-automallin. Fiat on nostanut syytteet auton polttomoottoriversiota vastaan, jonka arvelee olevan Fiat Pandan klooni. Tästä huolimatta polttomoottorimalli on täydessä myynnissä ainakin Kiinassa, missä kansainväliset oikeushässäkät eivät paljon purista. No, saattavat valitettavasti puristaa viimeistään siinä vaiheessa kun autoa tuodaan Eurooppaan. Pahinta kaikessa, että Great Wall:n Euroopan toiminnot näyttäisivät keskittyvän Italiaan. Sivuilta löytyy myös sopivasti hyssyttelyä kyseisen läimän viilentämiseksi. No onneksi niitä toimintoja edes on Euroopassa.

Great Wall Peri EV:lle kuitenkin luvataan 50 kW sähkömoottorilla ja litium-ioni-patteristolla 180 kilometrin ajokapasiteetti ja 130 km/h maksiminopeus. Luvataanpa myös akun pikalataus: 10 minuutissa 70 % lataus. Lue lisää –>

Kyseessä on kuitenkin vasta konseptimalli, joten ei kannata vielä nuolaista. Katso kuitenkin miten malli sijoittui sähköautolistalle. Ajankuluksi voi katsoa myös polttomoottori-Perin Kiinalais-mainoksen, mikä paljastuu viimeistään lopun iskulauseista: ”Splendid living” ”Wonderful achievement”.

Great Wall:n mahtavuutta todistaa myös tämä Great Wall:n Italian-konttorin polkaisema video:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: