Electric Motor Show Helsingin Messukeskuksessa 6.-8.11.2009

kesäkuu 28, 2009


Suomen Messut ja Shif2e järjestävät yhdessä Electric Motor Show 2009 -tapahtuman Helsingin Messukeskuksessa 6-8.11.2009. Tapahtuma on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja se järjestetään samanaikaisesti Messukeskuksen muiden tapahtumien kanssa: ELMA Helsingin maaseutumessut, Helsingin metsämessut, Kädentaito ja mm. kodin kunnostukseen vinkkejä tarjoava Tee Se Itse.

Tapahtuma tähtää sähköauto-tietoisuuden kasvattamiseen, mihin muihin messuihin samanaikaisesti osallistuvien mattimeikäläis-kävijöiden voi toivoa harhautuvan. Sähköautot -Nyt! on vahvasti esillä sidosryhmineen ja -yrityksineen. Sähköautojen testiajoja on mm. suunnitelmissa. Yleisen sähköautoilun esittelemisen ohella tiedotteessa todetaan tavoitteeksi:

Electric Motor Show 2009 -messujen yhtenä tavoitteena on kuitenkin sähkökäyttöisten ajoneuvojen maahantuonnin aktivoiminen.
– Pyrimme siihen, että löytäessään messuilta itselleen sopivan sähköauton tai -skootterin, messukävijä voi sen sieltä myös ostaa, kertoo näyttelytilan myynnistä vastaava Jyrki Mattila shift2e:sta.

Tämän myötä jo hieman enemmän sähköautoista tietäväkin jo harkitsee osallistumista; voisiko tapahtumasta jäädä käteen jopa oma sähköauto? Lupaavaa! Ainakin Sähköautot -Nyt! eCorollan pitäisi olla sillä tolalla, että jonkinmoista tilausmahdollisuutta siitä ehkä messuille viritetään?

OEM-autonvalmistajien sähköautomallien näkymisestä ja tilaamisesta ei myöskään vielä ole mitään tietoa. Mutta jos paikalle saadaan Mitsubishin i-EV, GM Volt, Opel Ampera, BYD F3DM tai muita autonvalmistajien sähköautoja katsottavaksi, kokeiltavaksi ja ostettavaksi niin minä ainakin aion olla lompakkoineni paikalla.

Mainokset

Yksi vastaus to “Electric Motor Show Helsingin Messukeskuksessa 6.-8.11.2009”

 1. taksi-hybrid said

  Olen kiinnostunut eri konversioista. Toki jokaisella
  on oma raato jossain takapihalla. Asiaa pitenpään
  seuranneet tietävät kiinnostukseni kohteen: Prius.
  Mutta viime vuonna halusin muuttaa taksipriukseni
  plug-in hybridiksi, järkeä vähän, kun samalla
  saa konvertoitua suoraan sähköautoksi. Onko muissa
  autoissa niin paljon olemassa olevaa toimivaa
  sähkötekniikkaa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: