Valtionhallinnolle keveitä sähköisiä paketti- ja kuorma-autoja

heinäkuu 1, 2009


Aiemmin joulukuussa Hansel kilpailutti valtionhallinnon autojen hankintasopimukset, jonka tarkoituksena oli saada etenkin sähköautoja valtionhallinnon käyttöön.

4-vuotisen sopimuksen keveiden hyötyajoneuvojen toimittamisesta sai Oy J-Trading Ab, jolla on maahantuontiportfoliossaan mm. MEGA:n valmistamat sähköiset paketti- ja kuorma-autot. Näiden autojen huippunopeus on rajoitettu 45 km/h ja ajokapasiteetti kieppuu 55-100 km välillä. Hinnasta ei ole tietoa, mutta nämä autot ovat nyt helposti saatavilla kaikille muillekin niitä haluaville J-Tradingin kautta.

Ilmeisesti siis sopimusta ei syntynyt sähköisten henkilöautojen tai ylipäänsä moottoritiekelpoisten autojen osalta. Tällä hetkellä saatavuus kun näyttää sellaiselta, että toimituksia näiden osalta pystytään tekemään vasta joskus 2011 paikkeilla. Ei tule mieleen muita kuin Ford Transitista konversioita tekevä Smith Electric Vehicles, joka saattaisi pystyä toimituksiin jo nyt. Juuri ja juuri.

Mainokset

Yksi vastaus to “Valtionhallinnolle keveitä sähköisiä paketti- ja kuorma-autoja”

  1. VPe said

    Kysymyksessä ei ole paketti- ja kuorma-autot vaan kevyet nelipyörät, kuten voi päätellä huippunopeudesta. Näitä ajoneuvoja on myös saatavilla polttomoottoriversiona.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: